iSetchi

DE START (2016)

iSetchi universele telefoonhouder

Ingebouwde navigatie systemen die niet up-to-date zijn en geen files weer kunnen geven. Trajectcontroles en mobiele flitsers die wisselend opgesteld staan. Uw telefoon die onder de stoel verdwijnt na het maken van een bocht. Bij het navigeren uw telefoon in uw hand houden uw veiligheid riskeren. Een bluetooth connectie in de auto maar je telefoon nergens kwijt kunnen.

Dit zijn uitdagingen waar de oprichters van iSetchi in 2016 tegenaan liepen. Vanuit deze frustratie is is de universele telefoonhouder ontwikkeld. Met behulp van handige apps zoals Flitsmeister en Google Maps kunt u handsfree navigeren en flitsers inzichtelijk krijgen. Combineer deze apps met de handige iSetchi houder, en gassen maar! Veilig en slim door het verkeer! Dit was het motto tijdens de oprichting van iSetchi.

iSetchi universele telefoonhouder auto

HET VERVOLG (2016)

iSetchi Powerbank & Autolader

Een aantal maanden na oprichting is de autolader met zelfterugtrekkende oplaadkabels geïntroduceerd. De autolader past goed bij de telefoonhouder en ruimt de kabels, middels een terugtrekmechanisme, op na gebruik. Ook dit product is ontstaan vanwege de frustratie over rondslingerende oplaadkabels in de auto.

In dezelfde periode hebben wij een 2 in 1 powerbank geïntroduceerd met ingebouwde oplaadkabels. De powerbank heeft de grootte van een bankpas en en is nog geen centimeter dik.

2017

iSetchi Battery Case

In mei 2017 hebben wij de iPhone Battery Case geïntroduceerd voor de Nederlandse en Belgische markt. De Battery Case is een beschermhoes met een ingebouwde powerbankfunctie. Met dit door iSetchi gepatenteerde product hebben wij veel naamsbekendheid kunnen genereren vanwege het unieke ontwerp. Ook dit product is ontwikkeld uit frustratie en batterijgebrek. Ideaal voor op vakantie of op elk ‘Oh mijn batterij is bijna leeg’ moment!

2018

iSetchi draadloos opladen

Eind 2017 en begin 2018 stond in het teken van de producten met draadloos opladen. In deze periode introduceerden wij als eerste in Nederland een telefoonhouder met draadloos opladen. Kort na de introductie van de telefoonhouder met draadloos opladen, introduceerden wij het draadloos snelladen dock en de telefoonhouder met draadloos snelladen. Beide telefoonhouders met Qi draadloos opladen zijn ontwikkeld en gepatenteerd door iSetchi.

De tweede helft van 2018

Frustratie als brandstof!

In de zomer van 2018 hebben wij een unieke autoparfumhouder gelanceerd. Ideaal om ook met de warme dagen fris door het verkeer te gaan. Verder hebben wij ons assortiment uitgebreid met een telefoonhouder waarbij uw telefoon draadloos opgeladen kan worden. Het unieke aan deze houder is dat deze snelladen ondersteunt en zonder magneten gebruikt kan worden. Verder hebben wij een aantal andere producten ontwikkeld en gelanceerd. Deze en een hoop andere producten zijn aan de hand van specifieke klantfeedback ontwikkeld. Bedankt hiervoor!

Huidige staat en missie

Zonder uw tevredenheid hebben wij geen bestaansrecht

Inmiddels bestaat ons assortiment uit een hoop producten die ten dienste staan van uw gemak. We ontwikkelen accessoires voor alle mobiele apparaten. We hebben een passie voor mooi design, maar producten moeten ook echt werken. En daarbij zoeken we niet naar een standaard functionaliteit. We worden pas écht enthousiast als we vernieuwend kunnen zijn. Functionele innovaties met een mooi design, dat is waar iSetchi voor staat!

Tegelijkertijd vinden we dat wij zonder uw tevredenheid geen bestaansrecht hebben. Daarom zullen wij altijd binnen 12 uur reageren op uw vragen die u stelt via: klantenservice@isetchi.nl