iSetchi®

DE START (2016)

iSetchi Smartphone Houder

Ingebouwde navigatie systemen die niet up-to-date zijn en geen files weer kunnen geven. Trajectcontroles en mobiele flitsers die wisselend opgesteld staan. Uw telefoon die onder de stoel verdwijnt na het maken van een bocht. Bij het navigeren uw telefoon in uw hand houden uw veiligheid riskeren. Een bluetooth connectie in de auto maar je telefoon nergens kwijt kunnen.

Dit zijn uitdagingen waar de oprichters van iSetchi tegenaan liepen. Vanuit deze uitdagingen is bij de start de universele telefoonhouder ontwikkeld. Met behulp van handige apps zoals Flitsmeister en Google Maps kunt u handsfree navigeren en flitsers inzichtelijk krijgen. Combineer deze apps met de handige iSetchi houder, en gassen maar! Veilig en slim door het verkeer! Dit was het motto tijdens de oprichting van iSetchi.

HET VERVOLG (2016)

iSetchi Powerbank & Autolader

Een aantal maanden na oprichting is de autolader met zelfterugtrekkende oplaadkabels geïntroduceerd. De autolader past goed bij de telefoonhouder en zorgt ervoor dat oplaadkabels niet meer in de weg zitten. Ook dit product is ontstaan uit frustratie over rondslingerende oplaadkabels.

In dezelfde periode hebben wij een 2 in 1 powerbank geïntroduceerd met ingebouwde oplaadkabels. De powerbank heeft de grootte van een bankpas en en is nog geen centimeter dik.

2017

iSetchi Battery Case

In mei 2017 hebben wij de iPhone Battery Case geïntroduceerd voor de Nederlandse en Belgische markt. De Battery Case is een beschermhoes met een ingebouwde powerbank functie. Met dit door iSetchi gepatenteerde product hebben wij veel naamsbekendheid kunnen realiseren vanwege het unieke ontwerp. Ook dit product is ontwikkeld uit frustratie en batterijgebrek. Ideaal voor op vakantie of op elk “Oh mijn batterij is bijna leeg moment”

2018

Draadloos opladen

Eind 2017 en begin 2018 stond in het teken van de producten met draadloos opladen. In deze periode introduceerden wij als eerste in Nederland een telefoonhouder met draadloos opladen. Kort na de introductie van de telefoonhouder met draadloos opladen, introduceerden wij het draadloos snelladen dock en de telefoonhouder met draadloos snelladen. Beide telefoonhouders met Qi draadloos opladen zijn ontwikkeld en gepatenteerd door iSetchi.

Huidige staat en missie

Zonder uw tevredenheid hebben wij geen bestaansrecht

Inmiddels bestaat ons assortiment uit een hoop producten die ten dienste staan van uw gemak. We ontwikkelen accessoires voor alle mobiele apparaten. We hebben een passie voor mooi design, maar producten moeten ook echt werken. En daarbij zoeken we niet naar een standaard functionaliteit. We worden pas écht enthousiast als we vernieuwend kunnen zijn. Functionele innovaties met een mooi design, dat is waar iSetchi voor staat!

Tegelijkertijd vinden we dat wij zonder uw tevredenheid geen bestaansrecht hebben. Daarom zullen wij altijd binnen 12 uur reageren op uw vragen. Uiteraard kunt u ons ook bellen om direct antwoord te krijgen op uw vragen. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 020 2101705