iSetchi®

DE START

iSetchi Smartphone Houder

Ingebouwde navigatie systemen die niet up-to-date zijn en geen files weer kunnen geven. Traject controles en Mobiele flitsers die wisselend opgesteld staan door het hele land. De telefoon die onder de stoel verdwijnt na het maken van een bocht. Bij het navigeren je telefoon in je hand houden en je veiligheid riskeren. Een bluetooth connectie in de auto maar je telefoon nergens kwijt kunnen.

Dit zijn uitdagingen waar de oprichters van iSetchi tegenaan liepen in het verkeer. Vanuit deze uitdagingen is de innovatieve iSetchi Telefoonhouder ontwikkeld. Met behulp van handige Apps zoals Flitsmeister en Google Maps kunt u hands-free navigeren en flitsers inzichtelijk krijgen. Combineer deze apps met de handige iSetchi houder, en gassen maar! Veilig en slim door het verkeer.

slide1-min-min

HET VERVOLG

iSetchi Powerbank & Autolader

Een aantal maanden na oprichting is de handige iSetchi Autolader geïntroduceerd. Deze past goed bij de iSetchi telefoonhouder en zorgt ervoor dat oplaad kabels niet meer in de weg zitten. Ook dit product is ontstaan uit frustratie over rondslingerende oplaad kabels.

Ook heeft iSetchi in dezelfde periode een handige Powerbank op de markt gebracht voor mensen die het zat zijn een logge Powerbank mee te dragen.
De iSetchi powerbank is klein/smal en heeft veel power. Het meenemen van externe kabels die je aan de Powerbank moet pluggen hoeft ook niet meer.

DSC00327-copy-min

HET TWEEDE VERVOLG

iSetchi Battery Case

Sinds mei hebben wij de iPhone Battery Case geïntroduceerd voor de Nederlandse en Belgische markt. De iSetchi Battery Case is een beschermhoes en een Powerbank in een. Ook dit product is ontstaan uit frustratie en batterij gebrek. Ideaal voor op vakantie of op elk “Oh mijn batterij is bijna leeg moment”
2017-05-28-om-15.31.10

Huidige staat en onze missie

Missie

Inmiddels bestaat ons assortiment uit een hoop producten die ten dienste staan van uw gemak. Tegelijkertijd vinden wij dat wij zonder u tevredenheid geen bestaansrecht hebben. Daarom verkopen wij kwalitatief goede producten tegen een eerlijke prijs en zullen wij altijd binnen 12 uur reageren op uw vragen.
Schermafbeelding-2017-11-15-om-23.12.26-min