Bestellingen

Ja, uw betaling is veilig. De betalingen worden verwerkt via een beveiligde HTTPS SSL verbinding.

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Kijk ook in uw ongewenste postvak (Spambox). Staat de e-mail daar niet in, dan zou het kunnen dat u een verkeerd mailadres heeft ingevuld? Indien dit het geval is kunt u ons altijd e-mailen op klantenservice@isetchi.nl.

Betalingen

U kunt eenvoudig betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash, SOFORT Banking, Belfius Direct Net, KBC/CBC Betaalknop en Bitcoin.

Betalingen worden direct verwerkt. iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash, SOFORT Banking, Belfius Direct Net, KBC/CBC Betaalknop en Bitcoin betalingen zijn volledig geïntegreerd in de webwinkel van iSetchi.

Retouren

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending.

U heeft het recht uw bestelling tot 30 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan iSetchi geretourneerd moetenworden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u een mailtje sturen naar volgend adres en uw naam en bestelnummer vermelden: klantenservice@isetchi.nl. Wij zullen vervolgens het retouradres met u delen en bij ontvangst van het product (in originele staat) het aankoopbedrag terugstorten.

Verzendingen

Verzendingen bij iSetchi zijn gratis vanaf €50,-
Voor overige bestellingen rekenen wij €2,95 voor brievenbuspost en €4,95 voor pakketpost.
Voor zendingen naar België gelden de volgende tarieven: €2,95 voor brievenbuspost, €7,95 voor pakketpost.

Niets aan de hand, u heeft een bevestiging van verzending ontvangen via de mail. Dit betekent dat het pakketje is gegarandeerd is verzonden. Helaas kunnen PostNL en DHL niet 100% garanderen dat de post of het pakket de volgende dag wordt bezorgd. In enkele gevallen (minder dan 1%) loopt het vertraging op in het proces van PostNL en DHL. Uw pakket wordt dan de eerstvolgende dag alsnog bezorgd. Heeft u uw order na drie werkdagen nog niet ontvangen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice (klantenservice@isetchi.nl), het team helpt u graag verder.

Al onze producten, behalve de telefoonhouders met draadloos opladen, komen mee met de briefpost.
Indien u een telefoonhouder met draadloos opladen besteld, zult u een track and trace code ontvangen via de mail.
De track code zal gedeeld worden op het moment dat het pakket verzonden is.

Voor 16.00 uur besteld op werkdagen is morgen in huis. Al onze producten, behalve de telefoonhouders met draadloos opladen, passen door uw brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn. Indien u in het weekend besteld, zal het product op maandag verzonden worden. Wij bezorgen in Nederland en België.

Load More

Overige

Graag uw vraag mailen naar klantenservice@isetchi.nl. Wij beantwoorden elke vraag binnen 12 uur!

Load More

VOLG ISETCHI OP SOCIAL MEDIA